Enkele FAQ's

Hoe ga ik aan de slag als ik nog geen account heb?

Je kiest een opleiding, klikt erop en zo kan je inloggen. Vervolgens kies je de gewenste betaalmethode en na betaling kan je starten met je opleiding. Je ontvangt een factuur van ons via e-mail. De opleiding blijft een volledige maand voor jou beschikbaar. Loopt er iets fout bij het inloggen? Geen nood, stuur een mailtje naar help@de-experten.be. We helpen je dan snel verder.

Ik heb al een account en wil een nieuwe opleiding volgen. Wat doe ik?

Je logt in op de site met je gebruikersnaam en paswoord.
Gebruikersnaam en paswoord vergeten? Klik op de link om je paswoord te resetten.

Hoeveel kost het en kan ik een factuur krijgen?

Een opleiding kost €65 excl BTW of €120 excl BTW naargelang de duurtijd. U betaalt online en krijgt automatisch een factuur.

Voor de opleidingen van EuroPConcept betaalt u met KMO-portfeuille online een voorschot ten bedrage van het BTW-bedrag. Voor de opleidingen van EuroPConcept zonder KMO portefeuille betaalt u online het totaalbedrag. U ontvangt van EuroPConcept een factuur.

Kan ik pauzeren en hoeveel tijd heb ik om een opleiding af te werken?

Je kan uiteraard je opleiding pauzeren en nadien verder gaan waar je gebleven was. De opleiding blijft beschikbaar zoals bij de respectieve opleidingsinfo.

Wat als ik een technisch probleem ondervind?

Ondervind je een technisch probleem tijdens de opleiding. Stuur snel een mailtje naar: help@de-experten.be zodat wij je kunnen verderhelpen.

Komen de opleidingen in aanmerking voor punten, accreditatiepunten?

Mogelijk erkent uw beroepsinstituut een bepaalde opleiding. Zo kan deze mee deel uitmaken van uw permanente vorming. De informatie in verband met deze erkenning (aantal punten, erkenning in aanvraag of erkenning verkregen) kan je steeds terugvinden bij de opleidingsinfo.

Krijg ik een certificaat?

Na het succesvol doorlopen van de opleiding ontvang je een Experten-certificaat. Vergeet niet de opleidingspagina opnieuw te laden na het beëindigen van de opleiding om de link naar je certificaat te activeren.


Kan ik de inhoud van de opleiding nadien nog raadplegen?

Je kan de module raadplegen zolang deze voor je beschikbaar is. Indien er nog een extra te downloaden document, checklist, samenvatting of sjabloon beschikbaar is, vind je dat terug bij de opleiding.

Wat heb ik nodig om de opleiding te kunnen volgen?

Je kan de opleiding volgen van op elke locatie, het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een computer/laptop/tablet/smartphone.