Enkele FAQ's

Hoe ga ik aan de slag als ik nog geen account heb?

U kiest een opleiding en stopt deze in uw winkelmandje. U vult uw accountgegevens verder aan. Vervolgens kiest u de gewenste betaalmethode en na betaling kan u starten met uw opleiding. U ontvangt een factuur van ons via e-mail. Een online opleiding blijft minstens 6 maanden voor u beschikbaar. Loopt er iets fout bij het inloggen? Geen nood, stuur een mailtje naar help@de-experten.be. We helpen u dan snel verder.

Ik heb al een account en wil een nieuwe opleiding volgen. Wat doe ik?

U logt in op de site met uw gebruikersnaam en paswoord.
Gebruikersnaam en paswoord vergeten? Klik op de link om uw paswoord te resetten.

Hoeveel kost het en kan ik een factuur krijgen?

U betaalt online en krijgt automatisch een factuur.

Livestream, face-to-face opleidingen of andere opleidingen met interactie met de spreker van De Experten kunnen via de KMO-portefeuille betaald worden. Bij deze opleidingen staat een KMO-P code vermeld. Deze code vult u in bij het afrekenen. Hierdoor wijzigt het bedrag naar €0. U ontvangt dan via e-mail een factuur van ons en u kan via de KMO-portefeuille afrekenen. Voor de opleidingen van De Experten zonder KMO portefeuille betaalt u online het totaalbedrag. U ontvangt dan onmiddellijk een factuur.

Kan ik pauzeren en hoeveel tijd heb ik om een opleiding af te werken?

U kan uiteraard uw opleiding pauzeren en nadien verder gaan waar u gebleven was. U kiest de volgende keer voor "hervatten" als u de module opstart. De opleiding blijft beschikbaar.

Wat als ik een technisch probleem ondervind?

Ondervindt u een technisch probleem tijdens de opleiding. Stuur snel een mailtje naar: help@de-experten.be zodat wij u kunnen verder helpen.

Komen de opleidingen in aanmerking voor punten, accreditatiepunten?

Mogelijk erkent uw beroepsinstituut een bepaalde opleiding. Zo kan deze mee deel uitmaken van uw permanente vorming. De informatie in verband met deze erkenning (aantal punten, erkenning in aanvraag of erkenning verkregen) kan u steeds terugvinden bij de opleidingsinfo.

Krijg ik een certificaat?

Na het succesvol doorlopen van de opleiding ontvangt u een Experten-certificaat via e-mail en kan u dit ook downloaden vanuit de cursus. Vergeet niet de opleidingspagina opnieuw te laden na het beëindigen van de opleiding om de link naar uw certificaat te activeren.


Kan ik de inhoud van de opleiding nadien nog raadplegen?

U kan de module raadplegen zolang deze voor u beschikbaar is. Indien er nog een extra te downloaden document, checklist, samenvatting of sjabloon beschikbaar is, vindt u dat terug op de cursuspagina.

Wat heb ik nodig om de opleiding te kunnen volgen?

U kan de opleiding volgen van op elke locatie, het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding en een computer/laptop/tablet/smartphone. U gebruikt best Chrome of Firefox als browser. Gedraagt de site zich niet zoals u gewoon bent? Wis de browsergeschiedenis of cache dan eens, dit lost het probleem meestal op.

Translate »