OP MAAT van uw organisatie

Wij ontwerpen, ontwikkelen en begeleiden u bij

  • Opleidingen/e-learnings
  • Podcasts
  • Online events
  • Videoclips
  • Webinars

Contact

annemie demeyere

Annemie De Meyer

annemie@de-experten.be

Tel 0477 20 08 21

E-learningmodules, interactieve (product) voorstellingen, videoclips, podcasts en webinars

De Experten ontwerpen en ontwikkelen e-learningmodules, interactieve (product)voorstellingen, videoclips, podcasts en webinars op maat van hun klanten. Wilt u zelf aan de slag gaan met podcasts of webinars? Dan zetten wij u graag op weg met technische ondersteuning en coaching/begeleiding. 

We werken met een klein multi-disciplinair team en kunnen daarnaast beroep doen op een uitgebreid netwerk van even enthousiaste free-lance medewerkers. Van begin tot einde zijn we betrokken bij een project. Zo kunnen we het zien uitgroeien tot iets waar zowel onze klant als wij fier op kunnen zijn. Deze persoonlijke aanpak is voor ons essentieel om kwaliteit te brengen.

Onze partners

Opleidingen E-learningmodules op maat

Wij willen de gebruikers een online (leer-)ervaring aanbieden die verder gaat dan een video-opname of een automatische powerpoint. Voor ons gaan entertainment en opleiding hand in hand. Dat wat helder, interactief en leuk gebracht wordt, blijft beter hangen en enthousiasmeert.

Onze e-learnings vertrekken vanuit een didactische visie en zijn steeds interactief via verschillende soorten oefeningen, quizzes, tests. We werken met een combinatie van animatie, heldere tekst, veelzeggende beelden en professionele voice-over. 

Enkele van onze referenties: Graydon – Fost Plus – Horeca Forma Bepro – Brussel Fiscaliteit – Ambassador – De Experten – Rendimmo

Blended learning trajecten

The best of both worlds! E-learning in combinatie met in-class of live webinars. Samen met uw of onze expert ter zake werken we een voorstel en traject op maat uit. Een flipped trainingsroom-aanpak of e-learningmodules als naslagwerk, gecombineerd met individuele coaching, in-class opleidingen of live Q&A’s … Naargelang de doelgroep, de omstandigheden en het opleidingsthema bepalen we een formule die de impact en het rendement van uw opleiding optimaliseert.  

Vlaamse Gemeenschaps Commissie

Online events

Voor ons zijn interactiviteit, afwisseling, creativiteit, betrokkenheid, entertainment en herkenbaarheid dé ingrediënten van goede online events. Zo mochten we recent bv. volgende events realiseren:

Kick-off event: 350 mw, improvisatie zang/piano opdracht vanuit mw thuis, live cartoonist, videoclips die projecten en medewerkers in de kijker zetten, live interview met mw en directie, professionele presentatie, tweetalig event met tolk.

Kerstevent: interactief online event met clips, digitaal wensenbord, polls,..

Schaakevent: online schaakwedstrijd met als finale een live event, presentatie Dieter Troubleyn, commentator bestuurslid Koninklijke Belgische Schaaksbond, multicamera, schaakanekdotes, digitaal schaakbord,..

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bekijken. Wij werken dan vrijblijvend een voorstel op maat uit.

Enkele van onze referenties: Tiberghien – Facilicom

Translate »