Passie voor persoonlijke ontwikkeling en groei

Passie voor persoonlijke ontwikkeling en groei

Bij De Experten leer je online van topexperten in jouw vak- of interessegebied. Een expert met massa’s praktijkervaring geeft je concrete tips om mee aan de slag te gaan en brengt je op de hoogte van de laatste trends en nieuwigheden. Daar ligt onze passie voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

We verduidelijken de leerinhoud extra via interactieve schema’s, samenvattingen en overzichten. Je test jezelf aan de hand van vragen, cases en oefeningen.

 
De opleiding blijft geruime tijd voor jou beschikbaar. Je pauzeert wanneer je wil en gaat de volgende keer verder waar je gebleven bent.
 
Tot slot krijg je voor elke succesvol gevolgde opleiding een Experten-certificaat. Waar mogelijk, laten we onze opleidingen erkennen door het respectieve beroepsinstituut en leveren de opleidingen punten of accreditatiepunten op. Je vindt dit steeds duidelijk vermeld bij de opleidingsinfo.

Het De Experten team

Bij De Experten hebben we een passie voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Jezelf kunnen ontplooien vinden wij één van de leukste en mooiste dingen in het leven. De maatschappij verandert snel. In deze steeds snellere evolutie kunnen wij bovendien niet anders dan bijblijven en onszelf ook mee “upgraden”. Wij vinden echter wel dat deze ontwikkeling in alle flexibiliteit moet gebeuren en op een efficiënte manier. Bijleren waar en wanneer je wil, op je eigen tempo.

Valesca Lousberg

“Never stop learning, because life never stops teaching.”

Managing partner & founder
“Chief believer, e-learning developer”

  • Interessante experten aan het woord laten, hun kennis optimaal verduidelijken, jou dan alles op een interactieve manier laten inoefenen … dat is voor mij De Experten. 

Valesca is altijd al bezield geweest door ‘leren’ en ‘zich ontwikkelen’. Als bedrijfstrainer creëerde ze haar eigen opleidingen op het vlak van o.a. selfmanagement, timemanagement en communicatie. In 2008 startte ze met het ontwerpen van e-learning modules en de daarop volgende jaren is ze meer en meer geboeid geraakt door deze online manier van leren.  Het is een passie geworden.. 

Valesca rechtstreeks contacteren? 
valesca@de-experten.be

Dieter Troubleyn

“Tell the story”

Managing partner
“Chief imagineering, 
audio-visuals en pr”

  • De boodschap capteren als een echt gesprek, one on one.
  • De informatie kleuren met een laagje magie, alsof je er zelf bijzit. 

Dieter is altijd al een verteller geweest. Als acteur, presentator en radio DJ gebruikte hij met veel succes zijn talenten in de entertainmentsector. Dezelfde skills past hij ook graag toe in de coachings- en trainingssessies die hij geeft.  

Z’n polyvalentie en leergierigheid vormen een perfecte match met die van z’n partner Valesca en haar Experten.

Dieter rechtstreeks contacteren?
dieter@de-experten.be

Koen Daenen

“Good design is the outcome of a good story, a thorough understanding; good design motivates.

Managing partner
“Chief design”

  • Een ontwerp maken in elke vorm voor elke functie is als het creëren van een persoonlijk landschap: het gaat erom de kijker, lezer of gebruiker te betrekken bij het lezen en ontdekken van meer dan alleen woorden, afbeeldingen en vormen. 

Koen  ontdekte gaandeweg zijn echte passie: ideeën ontwikkelen, ontwerpen, uitwerken en creëren. Dit doet hij zowel grafisch, fotografisch, in websitevorm en 3d.   

Hij is momenteel docent in multimedia- en webdesign en werkt samen met diverse andere opdrachtgevers.

Koen rechstreeks contacteren?
koen@de-experten.be

Glenn Vermeiren

“Be the best and achieve what you want while learning and having fun.”

Managing partner
“Chief creativity”

  • Glenn beheert bij de Experten zowel de website als het leerplatform. Daarnaast fungeert hij ook als klankbord en designer voor het ontwikkelen van de e-learning modules.

Glenn heeft een passie voor onderwijs, e-learning en innovatieve leeromgevingen. Vanuit die passie ondersteunt hij al jaren iedereen die meer wil weten over technologie ondersteund onderwijs en innovatieve lesmethoden.

Glenn rechtstreeks contacteren?
glenn@de-experten.be

 

Translate »